Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Elledningen flyttad!!

Posted 11 7 08
Rapport från en byggarbetsplats: 
Äntligen!!
Nu är det inget som stoppar byggets fortskridande vad vi kan förstå, men man vet aldrig. Livet i Grekland bjuder på många överraskningar, vi har säkert inte varit med om den sista.

Det som händer just nu är att man armerar klart på plan två och förmodligen gjuter det sista på måndag. Sedan kommer de antagligen att vara snabba att lägga taket, för det betyder pengar för byggarna, en amortering ska göras när taket är klart - och det känns helt OK - det har tagit lång tid att komma såhär långt!
Idag har vi inte så varmt, bara 32-33 grader, det känns svalt efter ett par veckor i närheten av 40 grader. Nu kan vi vistas ute hela dagen och det känns jätteskönt. Igår gick solen i moln under någon minut och jag reagerade omedelbart. Vad hände?? Vem släckte ljuset....? Här VET vi att solen kommer att skina varje dag till nån gång i september...om det inte sker ett under. Vi vattnar våra nyplanterade fruktträd varje dag och hoppas att de kommer att överleva sin första torrperiod.

Ovan bild visar hur det ser ut på stränderna härnere just nu, turisterna börjar komma så smått och snart kommer grekerna själva, deras semester börjar i augusti och då lär allt som går att sova i vara fullbelagt, detta är deras egen Côte d'Azur...