Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

For Sale!

Posted 2 8 16
Hej på er - hade ju tänkt att jag skulle lägga upp några bilder på Villa Xarma idag, men kameran strejkade. För er som undrar hur det blev - blev huset klart att bo i till den 25e juli då Vaida o Jan kom ner till sitt hus för en vistelse på två veckor? Svaret kommer snart....måste bara få till några bra bilder....

Tills vidare får ni hålla tillgodo med en bild från dagens lunch som idag intogs på den lilla strandtavernan "To Limanaki" - tavernan ligger på Memi beach - förlängningen på Zaga beach som börjar/slutar i Koroni.Bläckfisk av ett slag som jag sällan smakat så god....inga märkvädigheter - bara kokt så pass länge att den blivit mör, som tillbehör valde vi lättkokt zuccini, allt serverades i traktens utsökta olivolja, ett glas svalt lokalt öl....en brödbit doppad i olivolja med lite salt. Enkelt och fantastiskt gott och som vanligt kom jag inte på att jag skulle fota förrän maten var så gott som slut.Memi beach - en icke så befolkad strand, kanhända för att det inte är absolut sandstrand, en fördel tyckte Vaida som för omväxlings skull körde "floating" en god stund i det ljumna vattnet, +28 just nu. Hon syns som en liten prick därute när hon är på väg in mot stranden igen. Strax efteråt sitter hon insvept i sitt badlakan och äter lunch på To Limanaki...."Det är som i en saga"....var hennes kommentar när jag frågade om hon mådde bra efter simturen.


Från det ena till det andra - snygg tillsaluskylt - eller hur? Ett mycket mysigt hus i en mycket mysig liten by - inte så långt härifrån - intresserad? Någon?