Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Glada semesterfirare

Posted 17 6 12

 

En vecka går så fort, snart är de på hemväg igen, men först några dagar i Thessaloniki, därefter tar ”Ryan” hem dem till Stockholm igen. Det gick riktigt bra att åka med Ryanair Skavsta-Thessaloniki, därefter kan man åka inrikes med Astra air och landa i Kalamata.

Leo & Linnéa var de första bland våra gäster som använt detta resalternativ och de var väldigt nöjda med sin flight. Nu har de spenderat en vecka här hos oss i Villa Olivia, här kommer ett smakprov på hur de haft det.

Vi gjorde en dagsutflykt till Pylos, Gialova och Voidokilia tillsammans. Dagen började i Koroni där Leo provade på en denna lilla behandling….liknande behandling går att få i Stockholm och säkert på andra ställen också, här i Koroni var det visst inte riktigt så dyrt, 10€ för en rejäl "face lift". Leo gav behandlingen med beröm godkänt. Inte var det så lång kö heller….

Så här glad var Lennéa när hon fick tillbaka sin Leo - len som en persika i huden...


bilder från behandlingen

 Därefter styrde vi kosan mot Pylos där vi kunde beskåda detta vackra segelfartyg


vi tog en fika på torget....fick in Cappucino med vackert toppmönster i kanel

 

Funderade på vilken hatt Leo skulle passa bäst i.....


 

 Ibland blir man lite FÖÖR rationell - eller hur?


Blomkrukan fast monterad på grindstolpen....njaaa - nåja - den blåser i alla fall inte ner...

 Utsikt över Pylos


...och så till sist....det obligatoriska doppet i Voidokilia - Hästskobukten - lite mycket vind idag och inte var det så varmt i vattnet heller, men ett härligt bad blev det och en vilostund på stranden...