Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Här går det undan....

Posted 27 10 14
Vi kommer just från byggarbetsplatsen, nu har de grävt ett gigantiskt hål vid sidan av huset för att lägga ner septictankar....under tiden vi var där stod de redo med lastbilen för att hämta tankarna i Kalamata, de väntade bara på klartecken från oss att priset var OK. Det hela kommer att färdigställas idag, även med återfyllnad av hålet som nu var tre meter djupt och en diameter på ca fyra meter.

Man har fått arbeta i marken med en speciell maskin som har ett grovt järnspett på armen där grävskopan brukar sitta fast, huset står på stabil berggrund så det var en del sten att spetta bort. Stenberget bortforslat till okänd plats.

Det är en fröjd att se skickliga grävare som smidigt undviker både apelsinträd och nyuppsatt stängsel.

Medan vi stod och pratade med grävkillarna anlände Pantelis tillsammans med snickaren som ska tillverka husets fönster och dörrar, han måttade och frågade hur vi hade tänkt oss och kommer med förslag på modell och pris komplett med montering och allt om några dagar. Stora vackra marmorskivor till de breda fönstersmygarna är på gång och kommer att sättas på plats av muraren, som f ö vilken dag som helst är klar med väggarna till badrummet.

Nu är septictankarna nere i jordenMan får hålla i hatten!