Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

I påsktider.......

Posted 2 4 15


Den gamla bilden på påskharen har fått komma till heders igen - den får symbolisera både den svenska och den grekiska påsken, vi firar både denna helg och även nästa - då tillsammans med våra grekiska vänner vi får se hur mycket vi hinner med......

Värmen är kommen så smått och idag var det premiär för en shortsklädd make, jag behåller långbyxorna på ett par dagar till - jag kände i och för sig för ett dopp i havet efter min obligatoriska morgonrunda som gör mig allmänt genomsvett, kanske blir det ett premiärdopp efter morgondagens runda om vädret står sig. Vädret vill inte riktigt stabiliseras ännu, det blåser ibland och är mulet ibland, men de värsta regnen verkar vara över för denna gång. Det är ju så det ska vara nu, april är en vårmånad och värme får vi nog tillräckligt av när sommarmånaderna kommer.

Var ni än är Amerika, Sverige, Norge, Spanien, Grekland, Frankrike, England...barn, släkt och vänner är spridda som flyttfåglar världen över - hoppas ni alla får en fin påsk och er beskärda del av gott och hälsosamt liv, vänskap, sol och välbehövliga vilodagar.