Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ingefära 2

Posted 26 10 09

Fastän bilden är ganska liten kan man här se att det hänt saker under veckan som gått. Inge har fått tre små skott och kvalar därför vidare, Ingeborg och lilla Inga visar även de gröna groddar och får också var kvar i gänget. Monstret Ingemar visar så stor grodd att han får nog finna sig i att hamna i jord endera dagen, Knubbiga Ingela visar ingen verksamhet, hon ligger mest på fönsterbrädan och solar sig, hon ligger stadigt och får därmed en andra chans under kommande veckan att prestera ett litet grönt skott. Ingvar, den lille stackaren, han riskerar att åka ut fullständigt - ligger mest och skrumpnar i värmen. Ska vi ge honom en andra chans?
 

Annars är det mesta sig likt här nere. Vi hade första höststormen igår med mycket blåst och regn. Vi hade vänner som lämnade oss efter några dagars besök hos oss för att åka till flygplatsen i Aten - hoppas att de kom fram innan översvämningen drabbade Korinth. Familjen som samtidigt var på väg NER till oss från Aten fastnade i bilköerna på motorvägen pga översvämning och fick lov att hitta någonstans att övernatta. Allt gick bra och just nu i skrivande stund är de på väg hit.

Det blir precis lagom att de tar sig ett uppfriskande dopp när de anländer, vattnet har idag de härligaste efterdyningar och solen har just brutit igenom. Det ser ut att bli en perfekt eftermiddag.

Välkommen Ingela i Mariestad med familj!