Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Inte så ofta nu....

Posted 11 4 16
Jag har inte varit så flitig med bloggande på sistone, här kommer i alla fall ett livstecken.....På en av mina vandringar tillsammans med en engelsk väninna råkade vi på den söta lilla åsnan. Jag kan bara inte låta bli att ta fram min kamera så snart jag ser en åsna.

"När vi flyttade hit för ca 10 år sedan fanns det 20 åsnor i vår by, nu finns det fem kvar och det verkar som om att i samma takt som de åldriga grekerna försvinner så förvinner även åsnorna. De unga grekerna vill hellre ha en motorcykel" .....synd tycker jag......

Vi behöver lära oss att ta det lite lugnare.....i synnerhet när vi blir lite äldre.

Några som inte tar det lite lugnare är Vaida och Jan - där är det full fart på husbygget, text och nya bilder under "Ett hus blir till" - varsågoda!