Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Jag ger dig min morgon....

Posted 6 5 15


Det var en så vacker soluppgång idag....jag smög ut en stund på altanen utanför mitt sovrum och bara njöt av vyn, fågelsången och stillheten.......
En bild från något senare denna morgon, bilden antar jag ger full förståelse varför jag samlar på gamla grekiska stolar. Ofta är den flätade sitsen helt trasig, jag ersätter den med snören som jag vevar många, många varv runt stolsisten. Katten Ulla är så tacksam och vartefter hon upptäcker att det dyker upp nya stolar lite här och där i olivlunden intar hon dem och provvilar en stund i solen, denna stol fick godkänt.


Ännu lite senare tog vi morgonturen till grannbyn för att uppdatera oss på vad som händer kring vårt hus Villa Antika. Just nu planeras den lilla trädgården efter vår egen ritning. Här kommer att bli parkering för en bil och vi planerar en skuggande pergola med vinranka som får bilda ett grönt sommartak. En låg mur med ett par trappsteg ner till marknivå och en härlig södervänd markaltan kommer snart att finnas här.


Själva muren är därmed helt klar, nu inväntar vi grindarna som kommer att monteras inom ett par veckor.

Och blir allt som utlovat och planerat kommer huset att ha dörrar och fönster inmonterade på fredag kväll, vi får väl se.....