Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Morgonsim med skratt

Posted 23 8 12Att få börja dagen med ett gott skratt är inte så vanligt men väldigt välkommet för en morgontrist person som jag. Idag hände just det.

Vaknade utsövd kl 05.45, väntade en liten stund på att dagen skulle ljusna, sen upp ur sängen och på med baddräkt, shorts och mina springskor (som vanligt) inte för att jag springer…. men jag är inte så förtjust i ordet ”promenadskor”, påminner om barndomens bruna, hårda läderskor med svarta skosnören…..mina springskor är varken av läder, bruna eller hårda.

Utomhus kändes luften ännu lite sval mot mina bara axlar, ”Jaja får jag bara upp ångan så”….tänkte jag och det fick jag väldigt snart. Det dröjde inte länge innan det kändes som alldeles lagom temperatur för en power walk.

På vägen tillbaka till Villa Olivia åkte shorts och springskor av på stranden och jag simmade en stund i det alldeles ljumna vattnet. Rakt framför mig såg jag en hatt och en keps simma mot mig, under huvudbonaderna anade jag ett par ansikten. Efter en liten stund kände jag igen våra trevliga grannar som bor några hus bort.

När vi möttes i vattnet hälsade vi artigt på varann, fortfarande simmandes...

-”Kalimera” sa hatten, ”Kalimera” sa jag.

-  Vi är på väg till Koroni för att shoppa, är det något Du behöver så kan vi ta med det…" sa kepsen.