Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ni undrar säkert.......

Posted 5 11 14
......hur det går med projekt "Villa Antika"  - joorå....det går bra. Vi var en sväng där idag och kollade vad som hänt se'n sist.

Flera fönstersmygar har försetts med marmor, jättefin grå grekisk marmor, så fint arbetad av marmorsliparen här i grannbynVår käre murare som är den som sätter marmorskivorna på plats var dock lite bekymrad, det var ju varken rakt eller räta vinklar i fönstersmygarna där de skulle passas in... kändes ganska skönt när vi konstaterade att vi inte kan göra något åt det, våra kunniga hantverkare får helt enkelt lösa problemet och de gör det säkert också, nästa gång vi kommer till huset så ligger antagligen
marmorskivorna fint på sina platser i de mycket djupa fönstersmygarna.

Elektrikern har kommit en bra bit på vägliksom rörmokaren....Vi har nu beställt klinkers till golvet, det var inte helt enkelt att bestämma sig och det krävde ett par vändor till flera olika ställenNu visar bilden ovan Kolmårdsmarmor och det har vi såklart inte haft möjlighet att satsa på, men faktum är att den klinker vi valt påminner väldigt mycket om bilden ovan, foto kommer på det färdiga resultatet vad det lider.

Nu ska jag bara resa bort en sväng och vara farmor ett litet tag.....