Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ny rubrik

Posted 7 4 10

Ingen ny blogg idag men väl en ny sida under rubriken "Om" på startsidan.
Den har varit mitt dåliga samvete ett tag, nu är den publicerad. Den nya sidan heter "Dagsutflykter" där hittar Du information om platser som kan vara av intresse att besöka i vår närhet.
Även under rubriken "Omgivningarna" har jag lagt in lite mer text och några nya bilder, här finns att läsa om vad som finns i vår omedelbara närhet, några av ställena jag beskriver når Du till fots.

Jag kan ändå inte låta bli att också dela med mig av ett par läckra bilder från här och nu. Min nya favorit heter Wisteria - "Blåregn" på svenska.

När vi besökte staden Ancient Olympia härförleden, fotograferade jag detta enormt praktfulla exemplar som växer strax utanför olympiamuséet:Vi kom alldeles i rättan tid för att se det i full blom.

Vid vårt alldeles egna paradis - Villa Olivia - har ett litet, men ack så vackert exemplar fått sin nya hemvist i en av de tjusiga urnorna som tillverkas på Kreta och kan köpas i trägårdsbutiker i många olika länder i Europa:

....ibland smyger jag ut i bara nattlinnet på morgonen och snusar in den ljuvliga doften, först utan att riktigt kunna komma på vad doften påminner om. Häromdagen kom jag på det, den doftar Hyacint - varsågod - en närbild:


doften kan jag tyvärr inte förmedla i detta media - köp en hyacint eller kom hit!