Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Tillbaka i Grekland

Posted 23 6 08

Vänner, tillbaka i Grekland efter en jättetrevlig "turné" i Sverige. Tack till alla som hjälpte mig på olika sätt med skjuts, övernattning, god mat och allmänt trevligt bemötande. Tänk att få ha så många härliga vänner och inte minst min toppendotter och mina toppensystrar. De bjuder på överraskningar nästan varje gång vi ses, denna gång fick jag träffa en skolkamrat som jag inte sett på 37 år, jag höll på att sätta resväskan i halsen. Jättekul Marianne H - jag kände igen dig nästan med en gång, du har inte förändrats speciellt mycket, och ditt glada, goa sätt finns kvar precis som förr.


Vi har flyttat och är nyinstallerade på 25 kvm i Koroni. Roligt att leva lite stadsliv, i den mån man kan kalla Koroni stad, det ger i alla fall lite omväxling även om vi bor på liten yta. Vi har numera kontor i bilen, matsal i de restauranger som erbjuds (och det är många), tvättstuga hos kemtvättmannen, fritt internet på caféet helt nära våra 25 kvm, kök i korridoren, frukostmatsal på verandan....tja - räknar man ihop allt så är det ju ganska stor yta. Man måste vara så positiv man kan - detta är ett prövningarnas år - snart flyttar vi in i Villa Olivia och då får vi allt utrymme vi kan önska oss.


Husets utveckling går enligt plan, just nu muras innerväggarna, ytterväggarna i stort sett klara på plan 1. Plan två står i princip stilla tills elledningen har flyttats, men det kommer att ske vilken dag som helst. 


Ingen bild idag, men det kommer - håll ut vänner!