Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ulla hälsar oss välkomna hem

Posted 20 8 14
Det slår nästan aldrig fel....alltid kommer hon där på gången trippandes mot oss när vi varit borta från huset några timmar eller en halv dag, någon enstaka gång över natten. Hon kommer trippandes eller småspringandes, jamades och ser väldigt glad ut. "Hej - var har ni varit...nu är jag väldigt hungrig - fram med käket..."

Så även idag och idag kom hon oss till mötes och hon hade förberett vår ankomst med en liten present till oss, visst är den fin den lilla gråludna högen mitt på garageinfarten?Det är den finaste present Ulla kan tänka sig, det måste vara så...för hon kommer med dessa gråludna små djur ganska ofta.....jag tror hon gillar att idka byteshandel, hon vill byta mat med oss, hon vill att vi smakar på det hon gillar allra bäst för att vi ska förstå hur gott det smakar. Hon förärar även våra gäster med dessa små läckerbitar - dvs om gästerna förser henne med godbitar, eller också lägger hon fram dem till gästerna i förebyggande syfte, för presenter få de....alla är inte såååå förtjusta.

Om man tittar noga på bilden här ovan kan man  se att Ulla ligger och vilar i skuggan på stolen under olivträdet, idag när det var så varmt lyfte hon lite lojt på ena ögonlocket när vi kom tillbaka från grannbyn...."Ni ser väl...måste jag komma fram och peka för att ni ska se den fina gåvan ni fått...nä tänkte väl det" meddelade Ulla och somnade om när hon såg att läckerbiten forslades bort till ett säkrare ställe med hjälp av en spade.

Tack söta rara Ulla för alla små presenter du ger oss, du får gärna öka på både mängd och frekvens och därmed hjälpa till att reducera antalet sorkar som gräver upp stora högar av jord i olivlunden.