Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Vårbilder

Posted 7 3 19
Mars har verkligen kommit med besked, nu är det som vi är vana vid denna tid på året. Varmt och skönt och vårblommorna ger oss de vackraste naturbilder, här visar jag några från vår lilla utflykt idag.Här kan man snacka om djup i bilden, vyerna är otroliga, efter alla åren här så är jag lika imponerad och fascinerad.
Klara dagar som idag ser man de snöklädda bergstopparna på andra sidan bukten
Bilden talar för sig själv.....

Maken på långpromenad

De vackraste blomsterkombinationerna skapar naturen av sig själv, ingen människohand kan åstadkomma något liknande.Jätteolivträd - kalamataoliver, undrar hur många år trädet är?Så till det som lockade oss ut på vägen idag - vi ville se hur långt vägbygget har kommit.Det går fort framåt nu, här kommer vägen att breddas och det kommer att bli en "scenic route" av stora mått. Alla ni som åkt vägen mellan Petalidi och Koroni vet hur illa det varit ställt, snart är nya vägen helt klar, då blir det lättare och smidigare att ta sig fram.
Här blir snart förbifart Petalidi, vi kunde räkna till åtta lastbilar och flera andra stora vägmaskiner som jobbar för fullt. Man slipper trånga passagen runt kyrktorget i Petalidi....lite synd kan man tycka, Petalidi är en charmig småstad, men vägen kommer ändå att bjuda på bekväm färd på hisnande vacker väg.Den vackra kyrkan, torget och alla små caféer och retauranger däromkring är värd omvägen in i Petalidi då och då - men inte varje gång man åker till Kalamata.....