Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Vill ha!!

Posted 14 9 15

Bild lånad frånsäljarens  hemsida, se nedan


Hittade denna fina hylla tack vare Facebook, bästa prylen jag sett på länge. Gick genast in på anvisad hemsida för att se var denna fiffiga lilla hylla kom ifrån.....den säljs på http://www.sweet-s.se/  och jag måste säga....jag blev inte ett dugg förvånad när jag såg att produkten för min heta önskar var "SLUTSÅLD" - det finns alltså ett enormt behov av en dylik pryl. Vart har samhället och framför allt det normala umgänget tagit vägen....?

Hur många har någon behållning av alla de, visserligen både noga utvalda och väldigt fina bilder man så gärna visar upp i sina mobiler, innan man fått på sig glasögonen och fokuserat blicken har ofta visaren bläddrat fram en helt annan bild....PLUS att det oftast inte ger betraktaren ett endaste dugg att se ett foto i så litet format. Har vi helt glömt bort berättarkonsten och när tog fantasin slut....?

Utomordentligt bra tänkt är det och ett finurligt sätt
att marknadsföra mobiltelefoner/kameror, bläddraren står och fingrar på sin väldigt ofta nyinköpta smart phone med mobilens varumärke vänt mot dig som betraktare......gissar att Apple, HTC, Samsung, LG m fl skrattar hela vägen till banken.