Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Voula och annat trevligt

Posted 9 7 16


Den söta flickan på bilden heter Voula. Voula är född av grekiska föräldrar, hennes mor har vuxit upp i Sverige. Även Voula har bott i Sverige och gick under några år på mellanstadiet i en skola i Göteborg.

Trots sin ganska korta tid i Sverige talar
Voula väldigt bra svenska och hon jobbar just nu på vår närmsta Super Market uppe i byn Charakopió. Man blir alltid så trevligt bemött på Vergis Super Market och de har ett mycket bra sortiment - jag saknar i princip ingenting för vårt dagliga liv, det mest hittar man hos Vergis.

Voula har alltid några vänliga ord till sina kunder och hon ser alltid glad ut, för det mesta hittar men henne i kassan, men hon finns ibland även runt om i affären och fyller på varor, väger frukt o grönt mm mm

Kan vara bra att veta om man är ute efter något speciellt eller bara känner för att prata lite svenska, leta efter Voula. Voula tycker det är kul när man pratar svenska med henne, hon vill absolut inte glömma bort sina svenska språkkunskaper.

Jag frågade Voula om jag fick ta ett foto av henne och presentera henne här på bloggen och det var helt OK.
Utsikt över messenska viken idag vid lunchtid - kan det vara ett piratskepp som lagt till här nedanför huset?
Vår tillvaro har intagit sina sommarfärger, halmgult på marken i olivlundarna, blå himmel, turkosblått hav och i den vackra staden Koroni färgas alla hustaken rosa i solskenet.....livet är gott!